VoIP Hangszolgáltatás

VoIP Hangszolgáltatás

Beszéljen kedvező percdíjakon digitális minőségben VoIP vonalainkon akár előfizetési díj nélkül is. Nincsenek rejtett költségek, csak annyit fizet a szolgáltatásért amennyit használja. A VoIP vonalainkon visszahívható lesz, eléri a magyarországi segélyhívó számokat és rövid hívószámokat is.

Hogyan működik

A VoIP Telefonáláshoz csak Internetre és egy VoIP képes készülékre, átalakítóra vagy számítógépes szoftverre van szükség. A hang a hagyományos szolgáltatókkal ellentétben nem az ügyfélhez kihúzott réz érpáron közlekedik, hanem a meglévő Interneten keresztül. Az analóg vonalakkal ellentétben az analóg vonalra átalakított (ATA) VoIP Vonalak képesek a számkijelzésre (CLID) és egyéb emelt szintű telefonközpont szolgáltatásokra.

Sávszélesség igény

A DKN VoIP vonalai alaw vagy ulaw kódolással érhetőek el. Ezek a kódolások digitális hangminőséget biztosítanak. Közepes minőségű, árú VoIP készülékkel tökéletes hangminőség érhető el. Egy hívás 80Kbit/sec sávszélességet foglal el mind le- illtve feltöltési irányba. (Ebből 64Kbit a hang és a maradék 16Kbit az egyéb hívásinformációknak van fenntartva). Mivel egyszerre ritkán beszél mindkét fél ezért a sávszélességet nem egyszerre foglalja el fel és le a VoIP hívás.

Milyen különleges végberendezésre van szükség?

A VoIP vonalak igénybe vételére szükségünk van valamilyen végberendezésre.
 nagy tudású, okos, sok nyomógombos, üzleti megoldásokra tökéletes eszközök
ATA átalakító VoIP – Analóg átalakító, mely a VoIP vonalakból az analóg készülékekre alkalmas vonalat álít elő
Szoftveres telefon Ingyenes vagy olcsó megoldások, melyeknek a tudása a VoIP Telefonokéval vetekszik, ám csak akkor csörögnek, ha be van kapcsolva a számítógépünk
Okostelefon a legtöbb okostelefon már fel van készítve a VoIP használatára, amennyiben nem lennénk elégedettek a szolgáltatásokkal úgy a számítógépeken elérhető szoftverek ezeken az eszközökön is elérhetőek

Copyright © 2017 HelloVoip