• +36 56 555 111
  • info@hellovoip.hu

Felhő alapú bérelhető telefonközpont

Bérelhető konstrukcióban a felhő alapú telefonközpont esetében nincs szükség szerver vásárlásra és üzemeltetésre, a szerver nem kerül kihelyezésre, a szolgáltatás a felhőben fut, így a telefonközpont könnyen és gyorsan beállítható, személyreszabható. A mellékek egy precízen megtervezett, redundanciával rendelkező, magyar fejlesztésű, egyedi telefonközpont rendszerhez kapcsolódnak a felhőben.

A felhő alapú telefonközpont nagy előnye, hogy a mellékeknek nem szükséges egy épületen belül, de még egy országon belül sem lenni. Lehetnek azok különböző telephelyek (akár különböző országok is), a világ bármely pontjáról csatlakoztathat melléket felhő alapú telefonközpontjához. A csatlakoztatott mellékek ingyen hívják egymást, a különböző belföldi és nemzetközi hívásirányokba pedig rendkívül alacsony áron. Itt tudja megtekinteni percdíjainkat.

Irányítsa bejövő és kimenő telefonhívásait okosan, felhő alapú telefonközpontunkon keresztül. Bérelhető telefonközpont megoldásunk tökéletes megoldás azon cégek számára, akiknek egy rugalmasan bővíthető telefonközpontra van szükségük. A HelloVoip telefonközpont egy egyszerűen konfigurálható, alacson fenntartási költségű VoIP Telefonközpont, így azoknak is tökéletes megoldás lehet akiknél nem létkérdés a kommunikáció mindössze fent szertetnék tartani a sok éve bevezetett telefonszámaikat.
HelloVoIP felhő alapú telefonközpont

Előnyök


Használat alapú elszámolás
Alacsony induló költség
24 órán belüli indulás
Több telephely kiszolgálása egy központtal
Internetes konfigurációs felület
Híváskövető funkció
Online vFAX
Okostelefonok támogatása
Távoli mellékek támogatása

Hátrányok


Körülményesen megvalósítható egyedi megoldások
Nagyobb sávszélesség igény
ISDN, Analóg kártyákkal nem bővíhető