HelloVoip Bérelt Telefonközpont

DKN Bérelt Telefonközpont

HelloVoip Bérelt Telefonközpont

A Bérelt konstrukcióban HelloVoip Bérelt Telefonközpont nem kerül kihelyezésre. Azt szolgáltatásként lehet igénybe venni egyedi testre szabott konstrukcióban. A mellékek egy precízen megtervezett, redundanciával rendelkező egyedi HelloVoip Bérelt Telefonközpont rendszerhez kapcsolódnak.

A HelloVoip Bérelt Telefonközpont az egy cég, egy Telefonközpont elvét követve készülnek el, melynek előnyei között szerepel, hogy a távoli telephelyen lévő mellékek ingyen hívják egymást. Valamint a bejövő hívásokat úgy lehet szétosztani a mellékek között, hogy azoknak fizikailag nem kell egy helyen lenniük.

HelloVoip Bérelt Telefonközpont tökéletes megoldás azon cégek számára, akiknek egy rugalmasan bővíthető. Több telephellyel rendelkeznek, ahol szükség van a telephelyek közötti folyamatos kommunikációra. És egy egyszerűen konfigurálható, alacson fenntartási költségű VoIP Telefonközpontra van szükségük.

A HelloVoip Bérelt Telefonközpont azoknak is tökéletes megoldás lehet akiknél nem létkérdés a kommunikáció mindössze fent szertetnék tartani a sok éve bevezetett telefonszámaikat.

HelloVoip Bérelt Telefonköpont előnyei:
HelloVoip Bérelt Telefonköpont hátrányai:

Copyright © 2017 HelloVoip